Nie musisz wierzyć nam na słowo.

Zaufaj naszym zadowolonym klientom.

Uczestnik Akademii Inwestora – 12.2018

„Informacje wartościowe, zaprezentowane w sposób przejrzysty i jasny. Dobry kontakt z prelegentami.”

Robert Gnat – Główny specjalista w PAN Biuro Organizacyjno-Majątkowe, Legal & Technical Due Diligence -11-12.12.2018

„Prelekcje pozwoliły mi na powtórzenie posiadanej wiedzy z zakresu nieruchomości jak również przyczyniły się do jej uporządkowania.”

Marzena Brzeska – Starszy Specjalista w PAN B, Legal & Technical Due Diligence -11-12.12.2018

„Bardzo dobrze zorganizowane szkolenie, podzielone na bloki, gdzie każdy mógł coś znaleźć co go interesuje.”

Joanna Gradowska – Główny Specjalista w PAN Biuro Organizacyjno-Majątkowe, Legal & Technical Due Diligence -11-12.12.2018

„Szkolenie dobrze przygotowane, merytorycznie. Bardzo zrozumiałe prezentacje. Wysokiej klasy specjaliści.”

Katarzyna Klimczak – Ogólnopolski Kongres Geodetic 18.10.2018

„Perfekcyjnie przygotowana konferencja, nie tylko od strony merytorycznej, ale też od strony organizacyjnej. Prelekcje poparte case study-  najlepsza forma zdobywania wiedzy. Dużo ciekawostek i nowości. A wszystko w przesympatycznej atmosferze. Gratuluję.”

Dominika Sierpińska, pośrednik nieruchomości, Manager oddziału w Home Broker SA. – Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„Doskonały dobór prelegentów jak i aktualne case study z branży rozbudziło moja ciekawość i trzymało w napięciu do samego końca konferencji! Gratulacje za wyczucie i profesjonalizm”

Grzegorz Zdolski – Radca Prawny, SKG Kancelaria Radców Prawnych Sp. P. w Katowicach – Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„W zupełności polecam. Bardzo interesujące wydarzenie warte uczestnictwa każdego prawnika działającego w obszarach geodezji, rynku nieruchomości oraz budownictwa. Udział w nim sprawił, iż z nieco innego punktu widzenia spojrzałem na problemy, z którymi na co dzień borykam się w prowadzonych sprawach.”

Magdalena Filipek-Lejman – Wicedyrektor Biura Organizacyjno-Majątkowego PAN – Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„Bardzo dziękujemy za bardzo ciekawy i rzetelnie przygotowany kongres. Było to dla nas – specjalistów ds. nieruchomości bardzo ciekawe doświadczenie, a tematyka i poruszane problemy bardzo dobrze omówione. Gratulujemy zorganizowania szkolenia na tak wysokim poziomie.”

Agnieszka Słomka, Property Valuer / Rzeczoznawca Majątkowy w Cresa Polska – Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

‚Wydarzenie „Kongres Geodetic 2018″ oceniam bardzo pozytywnie. Tematy poszczególnych bloków Kongresu zostały ciekawie dobrane/zestawione. Każdy z uczestników z całą pewnością znalazł spośród nich coś interesującego dla siebie. Prowadzący jak i prelegenci prezentowali wysoki poziom profesjonalizmu, a co najważniejsze doświadczenia zawodowego. Wypowiedzi poparte były „przykładami z życia”, dzięki czemu dłużej zostaną zapamiętane przez nas-uczestników. Polecam!’

Piotr Lewandowski – Architekt, właściciel A8 Architektura – Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„Bardzo dobrze zorganizowane wydarzenie, z dbałością o detale. Prezentacje poza tym, że były merytoryczne to inspirowały do ciekawych dyskusji w kuluarach. Nie było tu prezentacji produktów czy też marketingu, tylko solidne spotkanie profesjonalistów.”

Krzysztof Kwaśniewicz – Wspólnik Zarządzający w Kancelaria Radców Prawnych CASUS IURIS Sp.j. – Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„Kongres Geodetic  to bardzo udane połączenie prezentacji wielu aspektów związanych z inwestycjami w nieruchomości. Wiele praktycznych spostrzeżeń opartych na własnych doświadczenia ciekawych prelegentów. Kongres Geodetic to też bardzo sprawna organizacja i możliwość poznania interesujących osób z branży nieruchomości i inwestycji.”

Grzegorz Pogorzelski – Pośrednik Nieruchomości, Prawnik w Pogorzelski Nieruchomości – Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„Rok temu przysłuchiwałem się prelegentom z pozycji uczestnika i byłem pod ogromnym wrażeniem nie tylko merytoryczności całego kongresu ale również tego jak perfekcyjnie wszystko zostało przygotowane. W tym roku miałem zaszczyt zasilić grono prelegentów za co bardzo dziękuję Monika Hołub i Adrian Hołub. Po raz kolejny wydarzenie które nie ma sobie na rynku równych. Zarówno pod względem treści jak i oprawy. A co najważniejsze w takich wydarzeniach – wspaniali ludzie, wybitni specjaliści – tego tu z pewnością nie zabrakło. Dziękuję i do zobaczenia za rok.”

Maria Kobryń – Head of Legal w Blueshell Legal – Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„Kongres Geodetic to jedno z niewielu wydarzeń na mapie polskich eventów, które charakteryzuje się nie tylko udanym doborem prelegentów, ale przede wszystkim wysokiej jakości przekazywanej wiedzy. Rewelacyjna organizacja i wspaniała atmosfera stwarza warunki dla owocnego networkingu. Dla nas Kongres Geodetic wpisał się na stałe do kalendarza.”

Milena Sikora – Breeam International Assessor, WISAG Polska – Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„Kongres Geodetic 2018 przygotowany został z wielką starannością i dbałością o detal. Wierzę, iż każdy z uczestników zalazł temat dla siebie, a możliwość nawiązania ciekawych kontaktów jest tylko i wyłącznie wartością dodaną Kongresu”.

Wioletta Fabrycka – Client Relations Manager, RD bud- Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„W kongresie Geodetic uczestniczyłam po raz pierwszy i uznałam to wydarzenie za wyjątkowe spośród wielu organizowanych w naszej branży, na których to bywam od lat. To ogromna dawka wiedzy i ciekawych informacji podanych w bardzo profesjonalny sposób, ale w tak niezobowiązującej, przyjaznej czy wprost rodzinnej atmosferze, że miałam wrażenie, jakbyśmy tam wszyscy byli w jednym celu – nauczyć się czegoś nawzajem od siebie, dzielić się hojnie i równo ze wszystkimi swym doświadczeniem, ciesząc się, że wyjdzie to z korzyścią dla każdej ze stron poszczególnych podejmowanych, mniejszych czy większych, inwestycji budowlanych. Gratuluję i już zapowiadam, że będę z Wami za rok.”

Aleksander Skirmuntt – Proxy, Maxon Nieruchomości, Ogólnopolski Kongres Geodetic

„Na konferencji zorganizowanej przez Firmę Geodetic, byłem już drugi raz z rzędu. Dlatego mogę napisać:  JAK ZWYKLE, wysoki poziom prelegentów, bardzo ciekawe case study profesjonalistów z branży nieruchomości. Mnóstwo nowości i ciekawostek, np. tunele aerodynamiczne do badania prądów powietrznych tworzonych przez nowo powstające budynki czy też budownictwo modułowe, o którym coraz głośniej na rynku. Zapoznałem się także z interesującymi, nowymi projektami: Varso – HB Reavis czy projekt zabudowy Twierdzy Modlin. A wszystko w rodzinnej niemal atmosferze tworzonej przez Panią Monikę i Pana Adriana. Na pewno skorzystam z zaproszenia w przyszłym roku!”

Krzysztof Kopeć – Dyrektor zarządzający, Vestoria Nieruchomości, Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„W dzisiejszych czasach, gdzie tematyka inwestowania w nieruchomości jest tak popularna bardzo ciężko spotkać wydarzenia o wysokim poziomie merytorycznym. Dlatego gratuluję organizatorom tego, że udało im się postawić na wiedzę oraz bardzo wartościowych prelegentów”

Krzysztof Chyla – Transaction Coordinator, Colliers International – Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„Fantastyczne wydarzenie, wszechstronny dobór ekspertów i ciekawe tematy.”

Magdalena Kędra-Orzechowska – Kierownik Projektu, Batiment- Ogólnopolski Kongres Geodetic 2018

„Bardzo interesujące spotkanie pod względem merytorycznym. Prelegenci wskazują konkretne problemy na projektach, konkretne przykłady, co na pewno trafia do odbiorcy i jest dobrą lekcją na przyszłosć i pokazuje na co należy zwrócić uwagę w trakcie procesu inwestycyjnego.”

Anna Szymanowska – Ekspert PKO BP, Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

„Super ciekawe! Polecam.”

Dorota Ejsmot – właściciel, Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

„Bardzo dobre szkolenie; świetni wykładowcy; rzetelna i praktyczna wiedza; plus za otwartość.”

Uczestnik konferencji, Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

„Bardzo ciekawe spotkanie, prelegenci przedstawili praktyczne aspekty i ciekawe przykłady.”

Anna Saborowska – Proprety Manager JLL, Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

„Bardzo profesjonalne szkolenie, merytoryczne.”

Katarzyna Podyma – Sales&Marketing Director Go4Energy, Project Director OSWBZ, Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

„Jak zwykle bardzo merytorycznie i bardzo profesjonalnie przygotowane wydarzenie. Ciekawi prelegenci, chętni do dzielenia się wiedzą i doświadczeniem oraz aktywni i zaangażowani uczestnicy. Brawo za pomysł i organizację.”

Grażyna Chmielewska – Cost Management Manager w Europtima, Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

„Bardzo dobre spotkanie o problemach realnych. Zwłaszcza pierwsza połowa. Bardzo dobry wybór tematu.”

Dagmara Jarmicka – Lodz Office Director w Europtima, Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

„Bardzo interesujące spotkanie poruszające ważne kwestie dotyczące przygotowania opracowania due diligence. Chętnie będę uczestniczyła w kolejnych spotkaniach. poruszane były prawdziwe historie na projektach, co jest najlepszą formą nauki „na błędach”. Po prostu konkretne przykłady. BRAWO!.”

Aneta Lubicka – Kierownik wycen nieruchomości komercyjnych w PKO BP, Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

„Bardzo ciekawe i praktyczne informacje do użytku w realnej pracy.”

Joanna Kolew-Książak – Dyrektor biura zarządzania zabezpieczeniami w Bank Handlowy w Warszawie S.A., Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

„Bardzo ciekawe spotkanie, praktyczne. Gratuluję.”

Alicja Jakubiec – Junior Property Negotiator w CBRE, Akademia Legal & Technical Due Diligence – 20.09.2018

„Spotkanie bardzo merytoryczne, poruszane tematy można odnieść do swojej pracy, wykorzystywać i poszerzać. Fantastyczne przykłady praktyczne!”

Maria Brawata, Rzeczoznawca majątkowy, MBiS Maria Brawata, Akademia Wrocław, 08.10.2018

„Ciekawy wykład z praktycznymi przykładami trzymający w napięciu.”

Emilia Małańczuk – Rzeczoznawca majątkowy – Akademia Wrocław, 08.10.2018

„Prezentacja wykonana profesjonalnie. Przedstawienie rodzajów norm przybliżyło zasady pomiaru powierzchni użytkowych, powierzchni najmu. Wykład przybliżył i pozwolił zrozumieć prawidłowe zastosowanie obowiązujących norm.”

Maria Pietr, właściciel Pietr Nieruchomości – Akademia Wrocław, 08.10.2018

„Wykład bardzo dobry, poparty przykładami z praktyki. Jednakże w bardzo telegraficznym skrócie. Dobrze byłoby przeprowadzić szkolenie warsztatowe.”

Stanisław Leśniowski, Rzeczoznawca majątkowy – Wrocław, 08.10.2018

„Bardzo duża ilość praktycznych informacji w odniesieniu do rodzajów – sposobów mierzenia powierzchni. Ścisłe powiązanie sposobów mierzenia z przepisami prawa. Usystematyzowanie wiedzy dotyczącej mierzenia powierzchni do różnych celów.”

Barbara Skomorowska-Pudłowska – Starszy specjalista ds. wyceny nieruchomości, Dolnośląskie Biuro Geodezji i Terenów Rolnych we Wrocławiu – 08.10.2018

„Szkolenie bardzo przydatne dla rzeczoznawców majątkowych. Bardzo dobra prezentacja, rzeczowa, fachowa. Świetne przygotowanie prowadzącego pana Adriana Hołub.”

Elżbieta Bednarek, Rzeczoznawca majątkowy PW Domena – Wrocław 08.10.2018

„Bardzo dobre szkolenie. Materiał obszerny, trudno zgłębić go w jeden dzień. Prezentacja dobrze przygotowana.”

Teresa Wojłyna, Rzeczoznawca majątkowy – Wrocław 08.10.2018

„Wykład interesujący, temat ciekawy. Wykładowcy ciekawie prowadzą zajęcia.”

Lesław Górczyński – Rzeczoznawca majątkowy – Wrocław 08.10.2018

„Dobra i przydatna prezentacja i wykład”

Krzysztof Konieczny, właściciel Wycena nieruchomości Krzysztof Konieczny

„Bardzo ciekawy wykład. Prowadzący świetnie przedstawił poszczególne normy dokładnie je dokumentując. Bardzo dobrze przygotowany materiał. Pan Adrian Hołub potrafi utrzymać cały czas zainteresowanie sali. Było to jedno z najlepszych prowadzonych szkoleń w naszym Stowarzyszeniu.”

Marek Bittner, Geodeta – Wrocław 08.10.2018

„Bardzo dobry materiał do wstępnego zapoznania się z obowiązującymi normami. Bardzo ciekawe niuanse przydatne w ocenie dobrego podejścia do projektu. Uważam czas szkolenia za bardzo dobrze wykorzystany.”

Rzeczoznawca majątkowy – Wrocław 08.10.2018

„Prelegenci kompetentni, program (zakres) dobrze dobrany do naszego zawodu (RZM), prezentacja atrakcyjna.”

Anna Szymanowska – Ekspert, PKO BP – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Super ciekawe! Polecam.”

Dorota Ejsmot – właściciel – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Bardzo dobre szkolenie; świetni wykładowcy; rzetelna i praktyczna wiedza; plus za otwartość.”

Uczestnik konferencji – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Bardzo ciekawe spotkanie, prelegenci przedstawili praktyczne aspekty i ciekawe przykłady.”

Anna Saborowska – Proprety Manager, JLL – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Bardzo profesjonalne szkolenie, merytoryczne.”

Katarzyna Podyma – Sales&Marketing Director Go4Energy, Project Director OSWBZ – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Jak zwykle bardzo merytorycznie i bardzo profesjonalnie przygotowane wydarzenie. Ciekawi prelegenci, chętni do dzielenia się wiedzą i doświadczeniem oraz aktywni i zaangażowani uczestnicy. Brawo za pomysł i organizację.”

Grażyna Chmielewska – Cost Management Manager, Europtima – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Bardzo dobre spotkanie o problemach realnych. Zwłaszcza pierwsza połowa. Bardzo dobry wybór tematu.”

Dagmara Jarmicka – Lodz Office Director, Europtima – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Bardzo interesujące spotkanie poruszające ważne kwestie dotyczące przygotowania opracowania due diligence. Chętnie będę uczestniczyła w kolejnych spotkaniach. poruszane były prawdziwe historie na projektach, co jest najlepszą formą nauki „na błędach”. Po prostu konkretne przykłady. BRAWO!.”

Aneta Lubicka – Kierownik wycen nieruchomości komercyjnych, PKO BP – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Bardzo ciekawe i praktyczne informacje do użytku w realnej pracy.”

Joanna Kolew-Książak – Dyrektor biura zarządzania zabezpieczeniami, Bank Handlowy w Warszawie S.A. – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Bardzo ciekawe spotkanie, praktyczne. Gratuluję.”

Alicja Jakubiec – Junior Property Negotiator w CBRE – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Spotkanie bardzo merytoryczne, poruszane tematy można odnieść do swojej pracy, wykorzystywać i poszerzać. Fantastyczne przykłady praktyczne!”

Anna Peczela- Senior Consultant Industrial & Logistic, Axi Immo Group Sp. z o.o. – Akademia Inwestora 20.09.2018

„Dziękuję za zorganizowanie Konferencji, Waszą pracę i zaangażowanie w to wydarzenie. Cieszę się, że mogłam w nim uczestniczyć. Do zobaczenia na następnych wydarzeniach, a może w pracy z klientami.”

Karol Trześniewski – Forum Nowoczesnego Inwestora, Lublin 12-13 maja 2018

„Wystąpienie Pana Adriana było bardzo interesujące, ponieważ w doskonały sposób Pan Adrian potrafi przekazać swój ogromny zasób wiedzy i to na dodatek w stosunkowo krótkim czasie. Jest to bardzo wartościowa wiedza, która przyda się nie tylko w biznesie, ale również w codziennym życiu. Uważam, że informacje są przekazywane w jak najprostszy sposób jednakowo zachowując swoją wartość. Każdemu polecam udział w prelekcji Pana Adriana niezależnie od doświadczenia jak i wiedzy na dany temat.”

Alina Krupa – właścicielka Ali Team
„Dużo wiedzy, ciekawa formuła. Możliwość zadawania pytań, dyskusja – wszystko poparte rzeczowymi przykładami. Dziękuję Państwu za możliwość uczestnictwa.”
Agnieszka Rylska – Project Manager, Go4Energy – Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

Agenda akademii dobrana zgodnie z tematyką. Prezentacje profesjonalistów oparte na case study były bardzo interesujące i pokazywały nowatorskie podejście do konkretnych tematów. Bardzo dobra lokalizacja oraz organizacja przedsięwzięcia. Nieduży, ale właściwy dobór odbiorców przyczynił się do dyskusji i interakcji między uczestnikami. 5/5 🙂

Katarzyna Podyma -Go4Energy – Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

„Świetna organizacja, ciekawe tematy, miła atmosfera. Szczerze polecam udział w wydarzeniach organizowanych przez Polish Geodetic Group.”

Aleksandra Jarocha – Go4Energy – Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

„Akademia bardzo bogata merytorycznie. Doskonałe przygotowanie, eksperci z ogromnym doświadczeniem, nie unikający trudnych tematów. Atmosfera sprzyjająca zawieraniu znajomości biznesowych. Polecam każdemu i z niecierpliwością oczekuję kolejnych spotkań. Dziękuję bardzo.”

Magdalena Atiah – Zarządca nieruchomości MA Properties – Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

„Szkolenie prowadzone rzetelnie, dużo ciekawych przykładów „z życia”. W pełni profesjonalne podejście do słuchaczy. Wiedza przedstawiona świetnie i przystępnie. Zdecydowanie polecam!”

Sylwia Pytko-Burska – Asset Manager M&A Capital Poland – Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

„Jak zwykle, profesjonalnie, rzeczowo i ciekawie poprowadzone szkolenie. Dobór prelegentów trafiony, duży plus za wartość merytoryczna prezentacji bez zbędnej reklamy.”

Maciej Firko – Geoprofil – Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018 r.

„Nigdy nie myślałem, że tyle może mi wypływać z portfela. Ciekawe szkolenie.”

Mikołaj Płonka – Large-scale Project Management – Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

„Zdecydowanie pozytywne wrażenia. Profesjonalna prezentacja wszystkich prelegentów. Bardzo dziękuję za zaproszenie na  konferencję, cieszę się, że się poznaliśmy, a samo wydarzenie było na rzeczywiście dobrym poziomie”

Uczestnik akademii – Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

„Bardzo wartościowe i przydatne w życiu codziennym informacje. Przeszkoleni i wykwalifikowani prelegenci, którzy w przyjemny sposób opowiadają o temacie. Serdecznie polecam!”

Daniel Zalewski Facility | Workplace | Administration Specialist Samsung Electronics– Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

„Bardzo dobre użyteczne szkolenie. Najbardziej merytoryczny i ciekawy event w którym miałem okazję uczestniczyć ? Dziękuję. Wskazówka: ciut więcej pod kątem najemcy a nie tylko zarządcy i inwestora ;)”

Uczestnik akademii – Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

„Merytorycznie, ciekawie, w interakcji ze słuchaczami. Dziękuję.”

Maria Łysiak – Stowarzyszenie Studentów Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej „Geoida”– Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

„Wiedza przekazana w sposób ciekawy i treściwy. poruszane tematy bardzo ważne i potrzebne. Prelegenci to specjaliści w swojej dziedzinie, którzy zwracają uwagę na częste problemy.”

Agata Niedźwiedzka – RE/MAX Profit Nieruchomości – Akademia Inwestora Warszawa 09.05.2018

„Duża dawka solidnej wiedzy, wiele praktycznych przykładów z życia wziętych, prelegenci spragnieni trudnych pytań i stałej dyskusji, a wszystko w przyjaznej atmosferze i świetnym cateringu.”

Sylwia Drabczyk – zarządca nieruchomości OpusProperties Sp. z o.o. – Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

„Fantastyczni prowadzący, bardzo rzeczowe wykłady, organizacja szkolenia duży +, z pewnością polecę”

Maciej Biernacki – CBRE – Akademia Inwestora Warszawa, 09.05.2018

„Bardzo dobre tematy sesji, dobrze dobrani prelegenci, super lokalizacja konferencji, bardzo dobry catering. Dziękuję bardzo!”

Adam Skóra – Residential Department Manager w Ghelamco – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018 r.

„Super! Bardzo praktyczne! Polecam.”

Joanna Lachowska-Keane – współwłaściciel w Termoinnowacje Sp. z o.o. – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018 r.

„Niezmiernie miło było mi uczestniczyć w tak ciekawym wydarzeniu jak zorganizowania przez Państwa Akademia Inwestora. Muszę przyznać, że dawno nie brałam udziału w tak merytorycznych i rzeczowych prezentacjach. Pomimo szerokiej wiedzy o rynku budowlanym, wiele informacji było dla mnie nowych i zaskakujących, a wynikało to zapewne z prezentowanych studiów przypadków bazujących na rzeczywistych inwestycjach. Chętnie polecę Państwa wydarzenia swoim znajomym z branży budowlanej i przyszłym inwestorom.”

Grzegorz Klimczyk -Technical Coordinator w Goodman Poland Sp. z o.o – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

„Forma oraz treść ciekawa. Można ewentualnie dodać tematykę służebności przyłączy.”

Kacper Ziarkowski – analityk rynku nieruchomości komercyjnych, project manager w WRI Investment Sp. z o.o. S.k. – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

„OK! Wszystko super, wysoki poziom, ciekawe tematy, dobrze omówione, nie było czytania prezentacji. Mówcy potrafią zaciekawić i widać, że się tym jarają!”

Anna Załuska – Pośrednik nieruchomości w Metrohouse – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

„Bardzo przydatne szkolenie, myślę że pomoże nam w przyszłości bardziej zrozumieć klientów, inwestorów i problemy z jakimi muszą się zmierzyć przy zakupie nieruchomości, terenów inwestycyjnych.”

Katarzyna Ćwik – Projekct manager w WRI Investment Sp. z o.o. S.k. – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

„Bardzo ciekawe tematy, podejście do spraw życiowe a przez to pomocne. Wydarzenie kameralne, miła atmosfera.”

Wojciech Gil, właściciel „WAND”- Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

„Przedmiotowe szkolenie zwraca uwagę na potrzebę profesjonalnego wykonywania poszczególnych zakresów w branży, świadomego wyboru, zakupu, projektowania i realizacji inwestycji budowlanych. Forma przekazu i wartość merytoryczna bardzo dobra.”

Łukasz Stolarski – Analityk rynku nieruchomości, główny księgowy wspólnot mieszkaniowych – Akademia Inwestora Warszawa 07.02.2018

„Pełen profesjonalizm, przystępna formuła, inspirujące wydanie. Naprawdę warto brać udział w tej formule.”

Uczestnik z Invest Komfort S.A. Sp. k. – Akademia Inwestora – Gdańsk 15.01.2018

„Ciekawe szkolenie i widza połączona z przykładami z życia. Dużo informacji przydatnych w mojej pracy; praca w pośrednictwie nieruchomościami. Wiedza przekazana w bardzo przyswajalny sposób.”

Uczestnik z Invest Komfort S.A. Sp. k. – Akademia Inwestora – Gdańsk 15.01.2018

„Zrozumiały język, sporo przykładów praktycznych, czytelna prezentacja, interaktywne szkolenie.”

Sylwia Kryszewska – Pośrednik nieruchomości – Akademia Inwestora – Gdańsk 15.01.2018

„Szkolenie ciekawe, wyczerpująco przedstawione problemy i kwestie, na jakie należy zwrócić uwagę przed zakupem działki. Dużo ciekawych sytuacji z życia wziętych. Możliwość zadawania pytań w trakcie omawiania danego bloku tematycznego. Miła, luźna atmosfera.”

Michał Pawłowski – Akademia Inwestora – Gdańsk 15.01.2018

„Szkolenie z dużą dawką praktycznych informacji. Bardzo dobre wprowadzenie do procesu inwestycyjnego. Ciekawe i praktyczne informacje, jak ustrzec sie problemów oraz potencjalnych przestojów. Szkolenie było bardzo ciekawe i praktyczne. Wiedza na najwyższym poziomie.”

Albert Ligman – Inwestor Nieruchomości – Kameralne warsztaty z inwestowania w nieruchomości – Warszawa 13.12.2017

„To były raptem 2h warsztatów, ale potężna dawka wiedzy, wiele cennych informacji na konkretnych przykładach. Dziękuję!”

Klaudia Sobczyk – Inwestor nieruchomości – Kameralne warsztaty z inwestowania w nieruchomości – Warszawa 13.12.2017

„W moim życiu to nowa branża, nowa przygoda. Warsztaty utwierdziły mnie, że to ciekawe przedsięwzięcie. Adrian Hołub fantastyczny mówca. Z lekkością przekazał ze zrozumieniem dla takiego laika jak ja potężny kawałek wiedzy w dwie godziny. Dziękuję. Na pewno będziesz towarzyszył w moim dalszym rozwoju związanym z nieruchomościami.

Magdalena Banaszkiewicz – Inwestor nieruchomości- Kameralne warsztaty z inwestowania w nieruchomości – Warszawa 13.12.2017

„Są osoby których chce się słuchać. Są osoby które się zapamiętuje i pozostawiają trwały ślad. Są osoby które w krótkim czasie potrafią przekazać maksymalną ilość przydatnych informacji. To właśnie do nich należy Adrian Hołub! Dziękuję.”

Radosław Zawadzki – Inwestor nieruchomości – Warsztaty z inwestowania w nieruchomości – Warszawa 13.12.2017

„Duża piguła merytorycznej wiedzy, plus ciekawe przypadki z życia. Przydatne każdemu, kto chce profesjonalnie inwestować na rynku nieruchomości.”

Grzegorz Pogorzelski – Co-Owner w RE/MAX Centrum – Kongres Geodetic 2017 – 08.11.2017

„Ogólnopolski Kongres Nieruchomości Geodetic 2017 już za nami. Była nie tylko merytoryka i networking ale również bardzo miły akcent na zakończenie. Dziękuję i gratuluję zorganizowania wydarzenia na tak wysokim poziomie Adrianowi Hołub i Monice Hołub. Do zobaczenia wkrótce ” 

Bartosz Łopata – wspólnik zarządzający i architekt TIKONA s. c. – Kongres Geodetic 2017 – 08.11.2017

„Dziękuję organizatorom za możliwość wystąpienia na Ogólnopolskim Kongresie Nieruchomości Geodetic 2017. Solidnie przygotowana impreza zarówno od strony merytorycznej, jak i warsztatowej. Bardzo pozytywnie oceniam podejście moderatorów, którzy stworzyli przestrzeń do wymiany uwag i doświadczeń w miejsce „uczelnianych” wykładów i zdystansowanych prezentacji „z katedry”. W ramach konstruktywnej krytyki, bazując na doświadczeniu zdobytym na innych wydarzeniach jako słuchacz, zaproponuję skorzystanie przy następnej edycji z wiedzy i umiejętności profesjonalnego networkera. Zbudowanie więzi między uczestnikami kongresu jeszcze w lobby, przed rozpoczęciem imprezy może dać fantastyczne efekty.”

Izabela Sachajdakiewicz – Nieruchomości C.H. Beck, Wydawnictwo C.H. Beck – Kongres Geodetic 2017 – 08.11.2017

Ogólnopolski Kongres Nieruchomości Geodetic 2017 był dla nas okazją do skonfrontowania bliskiego nam świata przepisów prawa z praktyką dotyczącą nieruchomości. Dzięki rozmowom z prelegentami i uczestnikami mogliśmy poznać zupełnie nieznane nam dotychczas aspekty związane z zarządzaniem dużymi powierzchniami biurowymi i komercyjnymi. Mamy nadzieję, że to bardzo ciekawe doświadczenie pozwoli nam na jeszcze lepsze dopasowanie naszych opracowań do oczekiwań rynku. Zarówno patronowanie, jak i czynne uczestnictwo w niezwykle profesjonalnie zorganizowanym  Kongresie było czystą przyjemnością. Dziękujemy!

Dorota Leszczyńska – Kierownik Działu Komercyjnego MAXON Nieruchomości – Kongres Geodetic 2017 – 08.11.2017

„Tematyka konferencji była dla mnie niezwykle interesująca. Przygotowanie merytoryczne wykładowców, ale przede wszystkich ich wiedza poparta doświadczeniem zawodowym, stała na wysokim poziomie. Jestem w 100% przekonana, że zdobyte informacje pozwolą mi na jeszcze lepszą współpracę z naszymi klientami.”

 

Maciej Ozdoba – Associate Director w Nuvalu Polska – Kongres Geodetic 2017 – 08.11.2017
„Rzetelna wiedza oraz cenne kontakty, zdobyte podczas obecności na Kongresie sprawiają, iż jest on jednym z ciekawszych wydarzeń w branży nieruchomości. Szczególnie na pochwałę zasługuje dobór ekspertów, uczestniczących w panelach dyskusyjnych i przekazywana przez nich wiedza. Dziękujemy za doskonałą organizację wydarzenia oraz stworzenie dobrej atmosfery, która sprawiła, iż obecność tam była przyjemnością. Serdecznie polecam!”
Kamil Łysik – Agent w Crowngate International – Kongres Geodetic 2017 – 08.11.2017
„Moja opinia jest bardzo dobra, zebrali Państwo ciekawych prelegentów, można było się dowiedzieć wielu rzeczy, pewne informacje mnie zupełnie zaskoczyły, ale w takich okolicznościach „przyrody” żyjemy. Również od strony organizacyjnej bardzo dobrze to wyglądało.”
dr Michał Fic – Biegły Wojewody w zakresie OOŚ i postępowań wodno-prawnych – Kongres Geodetic 2017 – 08.11.2017

„Niezwykle udana i pożyteczna konferencja o charakterze szkoleniowo-dyskusyjnym. Myślę, że bardzo potrzebna dla środowiska deweloperów i wszelkich branż współpracujących. Osobiście mogłem poznać różne formy opomiarowania powierzchni inwestycji, co umożliwia mi skonfrontowanie tych informacji z wyraźnie odmiennymi przepisami obowiązującymi przy „środowiskowym”  procedowaniu dużych inwestycji,  tj. określanych mianem „mogących potencjalnie oddziaływać na środowisko”. Nie można przy tym zapominać, że człowiek (czytaj: mieszkaniec okolicy czy danej  gminy, w której lokalizujemy projektowaną inwestycję) jest też podstawowym elementem środowiska. Przy każdej realizacji podlega on szczególnej ochronie. Przy dążeniu inwestorów do „wygospodarowywania” większych powierzchni swoich obiektów nie zapominajmy o tym, że na każdej działce  powierzchnia biologicznie czynna też jest niezbędna. Pomijając uwarunkowania środowiskowe, np. związane z zagospodarowaniem wód opadowych należy podkreślić, że w sposób bezpośredni przekłada się ona na docelowy komfort zamieszkania w danej lokalizacji. Nikt przecież nie chce pracować, a w szczególności zaś mieszkać na przysłowiowej „betonowej pustyni”.

Grażyna Zamorska-Wykrota Wiceprezes Zarządu Dyrektor Administracyjny Herbewo International S.A. – Kongres Geodetic 2017 – 08.11.2017

„Z przyjemnością wzięłam udział w Kongresie Nieruchomości Geodetic 2017. Było to  bardzo ciekawe i merytoryczne wydarzenie,  wzbogacające o nową wiedzę praktyków rynku nieruchomości, a dla osób rozpoczynających swoją przygodę w tym sektorze rynku stanowiło prawdziwe kompendium wiedzy. Dobór tematów prezentacji jak i samych prelegentów  sprawił, że słuchało się ich z dużym zainteresowaniem i uwagą. Ponieważ przepisy i standardy rynkowe podlegają ciągłym zmianom, by być na bieżąco konieczny jest udział w dobrej jakości szkoleniach i warsztatach, a Kongres Nieruchomości  Geodetic z pewnością do takich należy. Oprócz przekazania uczestnikom konkretnej i rzetelnej wiedzy, organizatorzy zadbali również o miłą atmosferę sprzyjającą nawiązywaniu kontaktów biznesowych i wymianie spostrzeżeń. Z pewnością ten Kongres wpisze się na stałe w mój kalendarz.”

Adam Druciarek Specjalista ds. Zarządzania Nieruchomościami P.P. „Porty Lotnicze” – Kongres Geodetic 2017 – 08.11.2017

„Bogata i praktyczna tematyka kongresu, podparta profesjonalnymi prelegentami i miłą atmosferą. Ponadto dużo użytecznych wskazówek przekazanych w jasny i zrozumiały sposób.”

Katarzyna Baniak – Asystentka d.s transakcji gruntowych JLL

„Czytelne slajdy; proste, czytelne rysunki; na plus wysyłka materiałów na maila; ciekawe przykłady; widać doświadczenie na rynku. Spodziewałam się nieco więcej o magazynach.”

Jan Dąbrowski – Specjalista ds. transakcji w BGK Nieruchomości S. A.

„Bardzo dobre szkolenie. Ciekawy przegląd norm. W przyszłości chętnie skorzystam z usług Pana firmy i będę ją rekomendował. Dałbym może jeszcze 1-2 ćwiczenia praktyczne w grupie z zastanowieniem się, jaką normę wybrać patrząc oczami najemcy i właściciela

Sylwia Burska – Senior Property Manager w Colliers

„Bardzo profesjonalne szkolenie. Dużo wiedzy, merytorycznych dyskusji. Może tylko wskazane byłyby przerwy co 1,5-2 godz na kawę, toaletę 😉 Może również pomocna byłaby krótka prezentacja uczestników – co ułatwiłoby networking.”

Dariusz Szatański – Technical Quality Expert Skanska

„Szkolenie interesujące, temat bardzo obszerny”

Katarzyna Wiśniewska – Junior Consultant, Savills

„Dziękuję bardzo za możliwość uczestniczenia w szkoleniu, które bardzo wyczerpująco było poprowadzone. Bardzo użytecznym i pomocnym w zrozumieniu tematu były przytoczone przykłady, które zobrazowały temat.”

Uczestnik szkolenia – Warszawa, 20.03.2017r.

„Polecam, dużo wiedzy praktycznej, duża znajomość rynku”

Uczestnik szkolenia – Warszawa, 20.03.2017r.

„Brak uwag, jedyna sugestia o jeszcze więcej casów 😉 przykładów z ży

Uczestnik szkolenia – Warszawa, 20.03.2017r.

„Szkolenie przedstawia w sposób jasny i przejrzysty normy polskie i międzynarodowe wykorzystywane dla poszczególnych segmentów rynku nieruchomości.”

Katarzyna Wiśniewska – Project Manager

„Dużo wiedzy teoretycznej popartej praktycznymi przykładami, przedstawione w sposób logiczny i jasny. Wykładowca pasjonat i człowiek z misją.”

Jakub Szczawiński – Asystent rzeczoznawcy Majątkowego w Arenda Wycena Nieruchomości

„Bardzo dużo przykładów z praktyki zawodowej, co bardzo pomaga zrozumieć zarówno problem jak i istotę. Pełne zadowolenie ze szkolen

Rafał Chrzanowski – Dyrektor DEVCO

„Szkolenie przekazujące bardzo dużo informacji w jasny i klarowny sposób. Można by jaśniej omówić informacje, że w umowach najmu istnieje pełna dowolność uzgadniania metodologii wyboru norm według, według których została przedstawiona powierzchnia najmu”

Diana Pluta – Dyrektor DEVCO

„Szkolenie profesjonalne, dużo istotnych informacji podanych w sposób zrozumiały. Kameralna forma, bardzo miła.”

Maciej Saleta – Asystent Rzeczoznawcy Majątkowego w Biuro Szacowania Nieruchomości Leszek Saleta

„Powinno być jeszcze więcej przykładów zawodowych odnośnie napotkanych problemów podczas pomiarów. W paru miejscach zbyt szczegółowa prezentacja. Można w przyszłości poruszyć problematykę udziałów w nieruchomości wspólnych”.

Sylwia Wolska – Asystent Rzeczoznawcy Majątkowego w Biuro Szacowania Nieruchomości Leszek Saleta

„Ciekawe szkolenie, nasycone treścią i poparte przykładami z praktyki. Grupa docelowa: rzeczoznawcy w mniejszym stopniu niż geodeci, deweloperzy czy zarządcy nieruchomości.”

Łukasz Jung – Kierownik projektów w i2 Development S.A.

„Materiały rzeczowe. Czy wprowadza Państwo w swojej ofercie konsulting on-line? Np. dla zarządców, osób od komercjalizacji ewentualnie o wydanie opinii podczas spornych spraw / sytuacji. Mam nadzieję, że spotkamy się w przyszłości (może na FB ;).”

Maciej Dyduch – Rzeczoznawca Majątkowy

„Brak uwag do szkolenia, uzyskałem wszystkie informacje, o które mi chodziło. Na pewno będę polecać innym rzeczoznawcom.”

Tomasz Knapik – Kierownik Biura Wrocławski Park Biznesu

„Szkolenie na wysokim poziomie, merytoryczne, dużo praktycznych przykładów.”

Justyna Krzyżanowska – Inżynier Działu Realizacji Inwestycji Virako Sp. z o. o.

„Szkolenie bogate merytorycznie. Dużo przykładów zaczerpniętych z życia oraz doświadczenia prowadzącego.”

Ewelina Mroczkowska – Manager nieruchomości w Mprim Sp. z o. o.

„Szkolenie przebiegło pomyślnie, prezentacja przygotowana merytorycznie, bardzo ciekawie; osoba szkoląca posiada bardzo bogate doświadczenie i wiedzę. Z pewnością polecę.

Tomasz Arkuszyński – Agent / Manager w RE/MAX Peak Nieruchomości

„Szkolenie super, szybkie tempo, sporo konkretnych przykładów.

Sebastian Lis – Dyrektor ds. finansowych w BUDOMAL ESTATE Sp. z o.o.

„Duża wiedza, dynamiczny przekaz, ciekawe przykłady.”

Karolina Tobiańska – Manager działu zarządzania projektem Virako Sp. z o.o.

„Szkolenie bardzo obfite w wiedzę i informacje (dla laika). Dużo praktycznych przykładów, bez nudy. Cieszę się, że wzięłam w nim udział.”

Robert Paczkowski – Agent Nieruchomości w RE/MAX Peak Nieruchomości

„Dużo szczegółowych informacji popartych przykładami, bardzo dobre szkolenie

Daniel Włodarczyk – Specjalista ds. administracyjnych w VALOR ADVISOR

„Szkolenie spełniło w 100% moje zapotrzebowanie.”

Paweł Zagrobelny – Dyrektor ds. realizacji kontraktów Centrum Biurowe AZBUD sp. z o.o.

„Konstruktywne i potrzebne szkolenie, w znacznej mierze wyjaśniające trudne kwestie oraz nowe pojęcia. Zrozumiały sposób na objaśnienie różnic w doborze sposobu pomiaru powierzchni w obiektach wszelkiego rodzaju”

Kacper Krywult – Junior Project Manager w Jones Lang LaSalle

„Podczas szkolenia kompleksowo omówione zostały najczęściej używane normy pomiaru powierzchni – opisane różnice pomiędzy nimi oraz przytoczone przykłady z życia i praktyczne porady. polecam!”

Grażyna Zamorska – Wykrota – Wiceprezes zarządu i dyrektor administracyjny zarządu Herbewo International S.A.

„Szkolenie bardzo mi się podobało. profesjonalne, kompleksowe, rzetelne, ciekawie prowadzone. Dziękuję 😉 Z czystym sumieniem mogę polecić Państwa szkolenia.”

Stanisław Szczepanowicz – Kierownik techniczny Herbewo International S.A.

„Serdecznie dziękuję za szkolenie. Wykład był bardzo ciekawy. Nie mam uwag. Z chęcią mógłbym uczestniczyć w takim szkoleniu cykliczni

Bronisław Kaczor – Zarządca Biuro Inwestycji Kapitałowych S.A.

„Bardzo ciekawe szkolenie, dowiedziałem się wielu nowych informacji na temat różnych sposobów pomiarów powierzchni. Uwagi: 1. Proszę przekazywać mniej informacji o swoich klientach 2. Na przyszłość można więcej czasu poświecić na szkolenia dla normy najczęściej stosowanej.”

Krzysztof Mucha – Bussiness Development Manager w Biuro Inwestycji Kapitałowych S.A.

„Bardzo dobre, merytoryczne szkolenie. Zagadnienie zostało w całości omówione w przejrzysty sposób.”

Sabina Jeleniewiecz – Specjalista ds. nieruchomości komercyjnych Emmerson

„Szkolenie bardzo interesujące, dużo nowych, ciekawych informacji. Jako pośrednikowi, do tej pory normy były dla mnie jedynie informacją w umowie najmu. Teraz moja wiedza jest dużo większa. Dziękuję.”

Małgorzata Nowińska – Senior Property Manager w Knight Frank

„Ciekawe szkolenie, dużo praktycznej wiedzy popartej konkretnymi przykładami.”

Afrodyta Kulig – Property Manager w Knight Frank Sp. z o. o

„Szkolenie ciekawe, dostosowane do odbiorców.”

Monika Sułdecka – Karaś – Dyrektor Regionalny w Knight Frank Sp. zo.o.

„Pierwsze szkolenie, które będzie mi potrzebne i które nie było nudne. Prowadzący zapytał na początku szkolenia wszystkich uczestników o to, jaka tematyka każdego interesuje i ominął kilka slajdów, które nas nie interesowały.” – opinia przekazana ustnie

Carlos Panek – Consultant / Office Agency Savills

„Szkolenie było wprowadzone w bardzo ciekawy sposób. Nie tylko poszerzyłem swoją wiedzę w zakresie pomiaru budynków biurowych, ale również się dowiedziałem o zasadach pomiaru budynków magazynowych oraz handlowych. Bardzo dobrze przygotowana merytorycznie prezentacja jest uzupełniona konkretnymi studiami przypadków. Polecam.”

Katarzyna Jarząbska – Junior consultant w Savills

„Szkolenie bardzo ciekawe, wszystko poparte przykładami. W zależności od stanowiska może być chwilami zbyt szczegółowe, lecz wciąż interesujące ;)”

Beata Taborska – Leasing Coordinator w CPI Property Group

„Szkolenie bardzo interesujące. Bardzo ciekawe problemy, które na pewno przydadzą się na etapie budowania inwestycji.”

Tomasz Rogalski – Opencenter

„Materiał norm pomiaru powierzchni W PIGULE. Może za dużo materiału, jak na jednorazowe podejście do tematu. Smaczki, ciekawostki dla osób, które niekoniecznie siedzą w temacie.”

Rafał Latoszek – Asset manager w Ghelamco Poland

„Obszerne informacje na 1 dzień. Sugeruję podzielić na 2 dni. Więcej powinno być porównania wszystkich norm pomiarowych. Generalnie pozytywnie oceniam i przydatnie.”

Kamila Markiewicz – Business development Junior specjalist w Ghelamco

„Interesujące szkolenie prowadzone przez profesjonalistę i pasjonata 😉 Więcej coworkingu / warsztaty, case study w grupach byłyby dodatkowym atutem.”

Emanuela Derdowska-Lademann – wycena nieruchomości – Gdańsk 30.05.2017

„Miło spotkać się ze specjalistami i poznać bieżące problemy z jakimi boryka się branża nieruchomości. Szkolenie było również wskazaniem punktu wyjścia oraz kierunków działań które należy podjąć w przyszłości.”

Paweł Łukasiuk – Radca prawny w Kancelaria Radcy Prawnego Paweł Łukasiuk – Warszawa 25.04.2017

„Szkolenie bardzo mi się podobało. Najbardziej interesujące były kwestie związane z obmiarem powierzchni pod kątem podatku od nieruchomości. Z tego właśnie powodu zdecydowałem się na to szkolenie. Wszystkie kwestie związane z normami Boma, Tegova itp to dla mnie dodatkowa wartość.”

Aneta Jarosińska-Ceremus – Lease Manager / PRINCE2® Project Manager – Gdańsk 30.05.2017

„Bardzo dziękuję za przemiłe szkolenie i otwartość w przekazie informacji. Gdybym była „w kursie dzieła” i żywiole pracy, z pewnością pytań byłoby o wiele więcej. Pozwolę sobie na kontakt kiedy pojawi się potrzeba rozwiania wątpliwości 🙂 Nie wykluczone, że dane nam będzie nawiązać współpracę za jakiś czas. Po takim szkoleniu z pewnością będę ją rekomendować.”

Invest Komfort – reprezentacja 5-osobowa – Gdańsk 30.05.2017

„Szkolenie bardzo profesjonalne.”

Grzegorz Turowski – Inżynier budowy w Ekolan S.A. – Gdańsk 30.05.2017

„Temat przedstawiony w bardzo przystępny sposób. Na plus przykłady problemów i ich rozwiązania. Z punktu widzenia budownictwa mieszkaniowego zbyt dużo szczegółów dotyczących norm zagranicznych aczkolwiek może być to przydatne w przyszłości.”

Artur Karpowicz – Geodeta, właściciel w Geovertex – Gdańsk 30.05.2017

„Proponuję wdrożyć szkolenia dla geodetów z uwzględnieniem szczegółowym norm zagranicznych oraz ich modyfikacji. W tym pomiar oraz klasyfikacja do odpowiednich grup powierzchni.”

Marek Boczula – Industrial Dierctor w QUERCO PROPERTY

„Szkolenie bardzo udane, jedzenie również super. Nie wnoszę uwag.”

Jakub Pawlak – Główny projektant, Współwłaściciel DAKUZO – szkolenie Poznań 12.06.2017

„Interesujące szkolenie, wymaga pracy domowej w zakresie uzupełnienia wiedzy o wskazane normy.”

Dagmara Pawlak – Główny projektant, Współwłaściciel DAKUZO – szkolenie Poznań 12.06.2017

„Szkolenie merytorycznie wyczerpujące, prezentacja dobrze ułożona, rzeczowa.”

Karolina Wawrzyniak – Facilities Coordinator w Franklin Templeton Investments Poland Sp. z o.o. – szkolenie Poznań 12.06.2017

„Bardzo szczegółowo wyjaśniona różnica pomiędzy normami BOMA i Tegova – ważne informacje dla najemcy i właściciela, który niejednokrotnie jest jedną osobą ;)”

Tomasz Szczepaniak – Aplikant rzeczoznawcy Kancelaria RDK – szkolenie Poznań 12.06.2017

„Szkolenie przeprowadzone zostało w miłej, życzliwej i profesjonalnej atmosferze. Przedstawione zagadnienia zostały wyłożone w sposób przystępny i zrozumiały. Pan Adrian Hołub dał się poznać nie tylko, jako znakomity teoretyk, ale przede wszystkim, jako świetny praktyk. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić udział w szkoleniu prowadzonym przez Pana Adriana Hołub.”

Bartosz Minge – Asystent projektanta DAKUZO – szkolenie Poznań 12.06.2017

„Dużo merytorycznych uwag, cenne wskazówki i informacje zdobyte w czasie długotrwałej praktyki zawodowej, wiele interesujących materiałów do dalszej edukacji, miła atmosfera, fajna charyzma do prowadzenia prezentacji.”

Waldemar Kochanek – Inwestor na rynku nieruchomości Business & Investments KPMG Poland – szkolenie Poznań 12.06.2017

„Szkolenie bardzo ciekawie prowadzone, praktyczne, mnóstwo świetnych przykładów z życia wziętych. Uważam, że szkolenie to jest niezbędne dla każdego kto chce bardziej profesjonalnie działać na rynku nieruchomości, niezależnie od tego po której jego stronie się znajduje.”

Piotr Skuza – Regional manager Savills – szkolenie Poznań 12.06.2017

„Bardzo ciekawe szkolenie poparte ogromną wiedzą oraz studiami przypadków. Przystepny język i ciekawe przykłady graficzne, urozmaicające szkolenie i przyciągające uwagę uczestników.”

Wiktoria Grzesiecka – Assistant Offic Agency Savills – szkolenie Poznań 12.06.2017

„Szkolenie przeprowadzone profesjonalnie. Pan Adrian Hołub posiada doskonałą wiedzę, podaje bardzo ciekawe przykłady. Szkolenie zarówno dla osób z dużym doświadczeniem jak i początkujących na początku kariery.”

Maciej Hofman – architekt C7 – szkolenie Poznań 12.06.2017

„Merytoryczne zebranie możliwości i sposobów obliczania powierzchni. Fachowość i doświadczenie prowadzącego.”

Maksymilian Fokszan – właściciel 3MAXIM Maksymilian Fokszan – szkolenie Poznań 12.06.2017

„Świetne podejście do przekazywania wiedzy. Znakomita merytoryka. Wiele ciekawostek. Wzbudzanie zainteresowania przekazywanymi informacjami. pełen profesjonalizm.”

Bartłomiej Zagrodnik – Partner Walter Herz – szkolenie Warszawa 05.07.2017

„Właśnie się spostrzegłem że w ferworze dnia codziennego zapomniałem podziękować Panu za bardzo profesjonalne i dobre szkolenie. Dziękuję bardzo i mam nadzieje że uda nam się już niebawem powspółpracować.”

Magdalena Reńska – Dyrektor Regionalny ds. Wynajmu w Skanska Property Poland – szkolenie Gdańsk 30.05.2017

„Szkolenia przeprowadzona przez Pana Adriana są nie tylko rzeczowe i poparte praktycznymi przykładami, ale też zaletą jest elastyczne i dynamiczne dostosowywanie się prowadzącego do grupy. Dla mnie osobiście dużą wartością była możliwość polemiki, zadawania pytań, dyskutowania konkretnych przypadków z praktyki uczestników szkolenia oraz z praktyki Pana Adriana. Duże brawa dla Pana Adriana za umiejętność dzielenia się wiedzą praktyczną nabytą przez

Measure it soon!